Malatyalı Valiler Artıyor!..

Malatyalı Valiler Artıyor!..
A- A+

Görev yapan valiler arasında Malatyalı olan üçüncü isimde göreve başlıyor. 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla yayımlanan atama kararnamesi ile Mülkiye Başmüfettişi ve Mülkiye Teftiş Kurulu Başkan Yardımcısı Ali Çalğan Çorum valisi olarak atandı. 

Malatyalı olan Muğla Valisi İdris Akbıyık ve Rize Valisi Vali İhsan Selim Baydaş’ın ardından görevde olan Malatyalı üçüncü Vali  ise Çorum Valisi Ali Çalgan oldu.

1966 Doğanşehir doğumlu olduğu bildirilen Ali Çalgan, ilkokulu Yeşiltepe’de bitirirken,  Turan Emeksiz Lisesi ve Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümü mezunu. 

Kubbedagi.com'da yayınlanan haberler kendi haber merkezi veya haber paylaşımı yaptığı müstakil diğer haber sitelerinin haberleridir. Bu nedenle Pütürge-Doğanyol Eğitim Vakfı kaynaklı haberlerin dışında diğer haberlerin alınıp başka sitelerde yayınlanmasına kesinlikle izin yoktur.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Çok okunanlar