Zincirleme trafik kazasında 4 araç çarpıştı: 3 yaralı

Zincirleme trafik kazasında 4 araç çarpıştı: 3 yaralı
A- A+

Malatya’nın Özalper Mahallesi Çevre Yolu Turgut Özal Bulvarı Hava Lojmanları Kavşağı'nda meydana gelen zincirleme trafik kazasında dört araç çarpıştı. 

Kaza da, L.U. yönetimindeki 44 LU 333 plakalı araç, Ö.Ö.T.’nin sevk ettiği 27 BP 002 plakalı araç, R.V.’nin kullandığı 44 AFS 592 plakalı araç ve B.K.’nin idaresindeki 44 AFS 584 plakalı araçlar çarpıştı.

Kazanın ardından olay yerine Malatya Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri sevk edilerek emniyet ve güvenlik önlemleri alındı.

Yaralılar Hastaneye Kaldırıldı

Kazanın sonucunda, sürücü L.U. ile yolcular K.B. ve D.T. hafif şekilde yaralandı. Yaralılar, sağlık ekipleri tarafından olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. 

Yaralıların hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Kubbedagi.com'da yayınlanan haberler kendi haber merkezi veya haber paylaşımı yaptığı müstakil diğer haber sitelerinin haberleridir. Bu nedenle Pütürge-Doğanyol Eğitim Vakfı kaynaklı haberlerin dışında diğer haberlerin alınıp başka sitelerde yayınlanmasına kesinlikle izin yoktur.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Çok okunanlar