Yeni Malatyaspor'da Büyük Sesler

Yeni Malatyaspor'da Büyük Sesler
A- A+

1.Lig ekibi Yeni Malatyaspor’da transferin önünü açmak için başlatılan çalışmalarda sona yaklaşılırken yeni sezon planlaması kapsamında da yoğun bir mesai harcanıyor.

 

Geçen sezon deprem nedeniyle ligde yer almayan Yeni Malatyaspor, yeni sezon planlamasında Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından 1.Lig’de mücadele edecek ekipler arasında gösterildi. Bir sezon hakları saklı kalan sarı siyahlı takım, 2024-2025 sezonunda 1.Lig’de yoluna devam edecek.

 

Süper Lig’den 1.Lig’e düştükten sonra sıkıntılı bir süreç yaşayan Yeni Malatyaspor’da yönetim, hem takımın üzerindeki borç yükünden kurtulmak hem de 1.Lig’de hedefe oynayabilecek bir takım oluşturmak için yoğun bir mesai harcıyor.

 

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Mehmet Büyükekşi, siyasiler ve iş insanlarıyla bir görüşme gerçekleştiren Yeni Malatyaspor yönetimi, 16 milyon Euro’luk borcu kapatmak için kaynak arayışında son aşamaya geldi. Borcun bir kısmını ödemek için kaynak oluşturan yönetim, destek sözlerinin yerine getirilmesiyle birlikte borçsuz bir kulüp haline gelecek.

Elinde kiralıktan dönen ve altyapıda profesyonel yapılan oyuncular bulunan sarı siyahlı takım, transferin önünü açması halinde takımı ligde tutabilecek oyuncuları transfer etmeyi planlıyor. 1,5 sezonluk aranın ardından yeniden lige dönecek olan kaplan, bu doğrultuda planlamalarını ve görüşmelerini yapıyor.

 

Takımdan alacaklı olan eski oyuncularla masaya oturan ve var olan borcu yarısına halletmeyi planlayan yönetimin teknik heyet noktasında da adım atması kenti heyecanlandırdı. Takımın uzun süre kaptanlığını ve bir dönemde teknik sorumluluğunu yapan Adem Büyük’ün takımın başına geçmesi bekleniyor. Bu noktada Adem Büyük’ün sosyal medya hesabından Yeni Malatyaspor formalı yaptığı paylaşım herkesi heyecanlandırdı.

Kubbedagi.com'da yayınlanan haberler kendi haber merkezi veya haber paylaşımı yaptığı müstakil diğer haber sitelerinin haberleridir. Bu nedenle Pütürge-Doğanyol Eğitim Vakfı kaynaklı haberlerin dışında diğer haberlerin alınıp başka sitelerde yayınlanmasına kesinlikle izin yoktur.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Çok okunanlar