Malatya'da Trafik Kazaları, 1 ölü 7 Yaralı

Malatya'da Trafik Kazaları, 1 ölü 7 Yaralı
A- A+

Malatya’da 2 ayrı noktada meydana gelen trafik kazalarında 1 kişi öldü, 7 kişi yaralandı. 

Malatya merkez de saat 18.30 sıralarında Malatya-Elazığ  Karayolu üzerinde Çiftlik mevkiinde Hüseyin Pekel (40)  yönetimindeki 34 ANP 013 plakalı otomobili ile Elazığ istikametine seyir halinde iken,  hakimiyetini kaybederek yolun karşısına geçerek, karşı şeritte bekleme yapan F.D. yönetimindeki 44 AAC 783 plakalı otomobile çarptı.

Malatya Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekiplerinin de görev aldığı kazada sürücüler F.D. ve Hüsein Pekel ile yolcular R.A. , E.A. ve N.D. yaralandı.

Yaralılar, Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Turgut Özal Tıp Merkezine kaldırıldı. Yaralılardan Hüseyin Pekel, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. 

Malatya-Darende Karayolu üzerinde Ağıllar mevkiinde meydana gelen trafik kazasında ise, A.B. adlı sürücünün yönetimindeki 66 EG 368 plakalı otomobil yoldan çıkarak takla atladı. Kazada sürücü A.B. ve otomobilde bulunan K.B. ve B.N.B. yaralandılar. 

Yaralılar, ambulanslarla Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Yaralıların hayati tehlikesinin bulunmadığı bildirildi.  

Kubbedagi.com'da yayınlanan haberler kendi haber merkezi veya haber paylaşımı yaptığı müstakil diğer haber sitelerinin haberleridir. Bu nedenle Pütürge-Doğanyol Eğitim Vakfı kaynaklı haberlerin dışında diğer haberlerin alınıp başka sitelerde yayınlanmasına kesinlikle izin yoktur.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Çok okunanlar