Boşanacağı Eşinin Kaldığı Eve Silahlı Saldırıda Bulundu

Boşanacağı Eşinin Kaldığı Eve Silahlı Saldırıda Bulundu
A- A+

Malatya’da  boşanma aşamasında olduğu eşinin kaldığı evin önüne gelerek tabanca ele ateş açan 1 kişi tutuklandı. Tabancadan çıkan mermiler, otomobile ve balkona isabet etti.

Olay, Yeşilyurt ilçesine bağlı Dilek Mahallesi Menekçe Sokak üzerinde meydana geldi. M.Y. (29) adlı şüpheli, boşanma aşamasında olan eşi S.K.’nın (30) kaldığı evin önüne gelerek tabanca ile ateş açtı.

Tabancadan çıkan mermilerden birisi bahçe kapısını delerek park halindeki otomobilin arka koltuğuna saplanırken, 2 mermi ise evin duvarından sekip balkona  düştüğü tespit edildi.

Yeşilyurt İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince olayda kullandığı tabanca ile birlikte yakalanan M.Y., tutuklanarak cezaevine gönderildi. 

Kubbedagi.com'da yayınlanan haberler kendi haber merkezi veya haber paylaşımı yaptığı müstakil diğer haber sitelerinin haberleridir. Bu nedenle Pütürge-Doğanyol Eğitim Vakfı kaynaklı haberlerin dışında diğer haberlerin alınıp başka sitelerde yayınlanmasına kesinlikle izin yoktur.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Çok okunanlar