İş insanı Ömer Gümüştekin, Beydağı Polis Merkezi inşaatının yapımını üstlendi

İş insanı Ömer Gümüştekin, Beydağı Polis Merkezi inşaatının yapımını üstlendi
A- A+

Malatyalı İşadamları Derneği (MİAD) Yönetim Kurulu Üyesi, iş insanı Ömer Gümüştekin, Beydağı Polis Merkezi inşaatının yapımını üstlendi.

Malatya Valiliğinde düzenlenen törene Vali Ersin Yazıcı, İl Emniyet Müdürü Arif Çankal, MİAD Başkanı Yunus Aktaş, iş adamı Ömer Gümüştekin ve MİAD üyeleri katıldı.

Hayırsever işadamı Ömer Gümüştekin, 6 şubat depremlerinde yıkılan Beydağı Polis Merkezi’nin yapımını üstlendiği protokolü imzaladı.

Beydağı Polis Merkezi’nin İpek Caddesi üzerinde 6 Şubat depremi öncesinde KOM Şubesi olarak kullanılan binanın yerine yapılacağı ve zemin + 1 kat olarak planlandığı öğrenildi. 

Polis merkezinin yapımını üstlenen hayırsever iş insanı Ömer Gümüştekin’in MİAD Yöntemi Kurulu Üyesi olduğu ve plastik sektöründe faaliyet gösterdiği öğrenildi.

Bu arada, MİAD Üyesi iş adamlarının önümüzdeki günlerde bazı okul yapımını üstlenmeleri ile ilgili protokollerin imzalanacağı öğrenildi. 

Kubbedagi.com'da yayınlanan haberler kendi haber merkezi veya haber paylaşımı yaptığı müstakil diğer haber sitelerinin haberleridir. Bu nedenle Pütürge-Doğanyol Eğitim Vakfı kaynaklı haberlerin dışında diğer haberlerin alınıp başka sitelerde yayınlanmasına kesinlikle izin yoktur.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Çok okunanlar