Gökhan Ceyhan Amatör Spor Kulüpleri Destekleme Derneği Başkanlığında Güven Tazeledi

Gökhan Ceyhan Amatör Spor Kulüpleri Destekleme Derneği Başkanlığında Güven Tazeledi
A- A+

Pütürge - Doğanyol Eğitim Vakfı Yönetim Kurulu Sekreteri ve İş İnsanı Gökhan Ceyhan'ın tekrar aday olduğu İstanbul Fatih Amatör Spor Kulüpleri Destekleme Derneği'nin 7. Olağan Kongresi 09 Haziran günü İstanbul Fatih Belediyesi Başkanlık binasında gerçekleştirildi.

 

Pütürge Doğanyol Eğitim Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Hasan Hüseyin Şener , Vakıf Denetleme Kurul Başkanı Remzi Bayhan ve Vakıf Kurucularından Mehmet Conger beyin de aralarında bulunduğu ve  Gökhan Ceyhan'ı yalnız bırakmadığı kongrede ciddi bir oy farkı ile Gökhan Ceyhan tekrar güven tazeleyerek Başkan seçildi.

Katılan tüm misafir ve kongre üyelerine ayrı ayrı teşekkürlerini ileten Ceyhan “ Fatih Kulüpler Birliği Yeni Yönetimine Amatör Spor Kulüplerimize hizmet etmek için bizlere güven oyu verdiler. Bizler de bu güvene layık olarak önceki dönemlerde de olduğu gibi bu dönemde de yine Amatör Spor Kulüplerimizin emrinde olacağız ” dedi.

Kubbedagi.com'da yayınlanan haberler kendi haber merkezi veya haber paylaşımı yaptığı müstakil diğer haber sitelerinin haberleridir. Bu nedenle Pütürge-Doğanyol Eğitim Vakfı kaynaklı haberlerin dışında diğer haberlerin alınıp başka sitelerde yayınlanmasına kesinlikle izin yoktur.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Çok okunanlar