Yeni Malatyaspor, Amed Maçına Hazırlanıyor

Yeni Malatyaspor, Amed Maçına Hazırlanıyor
A- A+

Trendyol 1. Lig ekibi Yeni Malatyaspor, 29 Eylül Pazar günü saat 16.00'da Şanlıurfa 11 Nisan Stadyumu'nda Amed Sportif Faaliyetler ile karşı karşıya gelecek. Ligin ilk 6 haftasında galibiyet yüzü göremeyen Yeni Malatyaspor, bu kritik karşılaşma öncesinde hazırlıklarına hız kesmeden devam ediyor.

Kötü Gidişatı Durdurma Çabası
Yeni Malatyaspor, ligin ilk 6 haftasında bir maçta sahaya çıkmadığı için hükmen 3-0 yenik sayılmış ve toplamda 6 mağlubiyet almış durumda. Bu süreçte kalesinde 18 gol gören Malatya temsilcisi, rakip filelere sadece 2 gol atabildi. Takım, -3 puanla ligin son sırasında yer alıyor.

Amed Sportif Faaliyetler Daha Avantajlı
Yeni Malatyaspor'un rakibi Amed Sportif Faaliyetler ise ligin 6 maçında 2 galibiyet, 3 beraberlik ve 1 mağlubiyet alarak daha istikrarlı bir performans sergiliyor. Rakip fileleri 5 kez havalandıran Amed ekibi, kalesinde sadece 2 gol gördü ve topladığı 9 puanla ligin 8. sırasında yer alıyor.

Yeni Malatyaspor'un Zorlu Maç Takvimi
Yeni Malatyaspor, ligin 8. haftasında da Şanlıurfaspor ile deplasmanda karşılaşacak. Zorlu bir fikstürle mücadele eden Malatya ekibi, kötü gidişatı tersine çevirmek için sahada galibiyet arayacak.

Yeni Malatyaspor, ligin 7. haftasında Amed Sportif Faaliyetler karşısında kötü gidişata dur demek için mücadele edecek. Deplasmandaki bu kritik maç öncesinde hazırlıklarını sürdüren Malatya ekibi, galibiyet hasretini sona erdirmeyi hedefliyor.

Kubbedagi.com'da yayınlanan haberler kendi haber merkezi veya haber paylaşımı yaptığı müstakil diğer haber sitelerinin haberleridir. Bu nedenle Pütürge-Doğanyol Eğitim Vakfı kaynaklı haberlerin dışında diğer haberlerin alınıp başka sitelerde yayınlanmasına kesinlikle izin yoktur.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Çok okunanlar