Malatya'da 1 haftada 508 şüpheli hakkında Asayiş işlemi yapıldı

Malatya'da 1 haftada 508 şüpheli hakkında Asayiş işlemi yapıldı
A- A+

Malatya'da  Emniyet ve Jandarma bölgelerinde 484 olay meydana gelirken, aranan 223 şahıs yakalandı.

Malatya Valisi Seddar Yavuz, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, 16-22 Eylül 2024 tarihleri arasında Malatya’da gerçekleştirilen asayiş olayları hakkında bilgi verdi. 

 Malatya genelinde Emniyet ve Jandarma ekipleri, 16-22 Eylül tarihleri arasında toplam 484 olay kaydedildi. Bu olaylardan 396'sı aydınlatılırken, sorgulanan şahıs sayısı 89.912 olarak belirlendi. Ayrıca, 508 şüpheli hakkında işlem yapılırken, 485 kişi yoklama kaçağı olarak tespit edildi. 

Uygulamalarda ele geçirilen suç unsurları arasında 16 tabanca, 10 av tüfeği, 104 fişek ve 6 kesici alet yer aldı.

Malatya'da son 1 haftada Emniyet ve Jandarma ekiplerince  yapılan sabit ve şok uygulamalar neticesinde, çeşitli suçlardan aranan 223 kişi yakalandı. 64 kişinin kesinleşmiş hapis cezası olduğu, bunların 55’inin 0-5 yıl arası cezası bulunduğu bildirildi. Ayrıca, 5 kişinin 5-10 yıl arası ve 4 kişinin 10 yıl üzeri hapis cezası olduğu belirlendi. 

Kubbedagi.com'da yayınlanan haberler kendi haber merkezi veya haber paylaşımı yaptığı müstakil diğer haber sitelerinin haberleridir. Bu nedenle Pütürge-Doğanyol Eğitim Vakfı kaynaklı haberlerin dışında diğer haberlerin alınıp başka sitelerde yayınlanmasına kesinlikle izin yoktur.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Çok okunanlar