Eşini Vurup Hastaneye Götüren Katil Koca Tutuklandı

Eşini Vurup Hastaneye Götüren Katil Koca Tutuklandı
A- A+

37 yaşındaki eşi Nuran Karayiğit’i aile içi meseleden dolayı tartışırken otomobilin içinde tabanca ile ağır yaralayan, ardından hastaneye götüren cinayet zanlısı tutuklandı.

Olay 24 Eylül günü saat 13.20 sıralarında Çevre Yolu üzerinde meydana geldi.  R.K. isimli şahıs otomobili ile seyir halinde iken aile içi meseleden dolayı tartıştığı eşi Nuran Karayiğit'i araç ile seyir halindeyken aralarında çıkan tartışmanın büyümesi sonucunda tabanca ile ateş açarak yaralamış, ardından Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servisi'ne götürmüştü.

R.K., polislere teslim olurken, göğsünden ağır yaralanan Nuran Karayiğit tüm müdahalelere rağmen kurtarılmamıştı.

Gözaltına alınan  R.K.’nın ifadelerinde olayın aile içi mesele nedeniyle yaşandığı iddiasının  dışında her hangi bir ayrıntı vermediği öğrenildi.

Soruşturmanın ardından Nöbetçi Malatya Sulh Ceza Hakimliğine sevk edilen R.K. hakkında tutuklama kararı verildi.

Kubbedagi.com'da yayınlanan haberler kendi haber merkezi veya haber paylaşımı yaptığı müstakil diğer haber sitelerinin haberleridir. Bu nedenle Pütürge-Doğanyol Eğitim Vakfı kaynaklı haberlerin dışında diğer haberlerin alınıp başka sitelerde yayınlanmasına kesinlikle izin yoktur.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Çok okunanlar