Pütürge Koçköy'de Orman Yangını

Pütürge Koçköy'de Orman Yangını
A- A+

Malatya’nın Pütürge ilçesinde çıkan orman yangını, itfaiye ekiplerinin hızlı müdahalesiyle kontrol altına alındı. Yangında geniş bir ormanlık alan zarar görürken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.


Malatya’nın Pütürge ilçesine bağlı Koçköy mevkiinde, henüz bilinmeyen bir nedenle orman yangını çıktı. Yangına Malatya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ve orman itfaiye ekipleri müdahale etti. Rüzgarın da etkisiyle geniş bir alana yayılan yangın, ekiplerin seferber olmasıyla kontrol altına alındı ve söndürüldü.

Ekipler Seferber Oldu
Yangının başladığı andan itibaren itfaiye ekipleri olay yerine intikal etti. Rüzgar nedeniyle kısa sürede büyüyen yangına karşı yoğun bir çalışma yürütüldü. Malatya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ve orman itfaiye ekiplerinin koordineli çalışmasıyla yangın daha fazla yayılmadan kontrol altına alındı.


Yangın nedeniyle ormanlık alan ciddi şekilde zarar görürken, olayın çıkış nedenini araştırmak için soruşturma başlatıldı.

Kubbedagi.com'da yayınlanan haberler kendi haber merkezi veya haber paylaşımı yaptığı müstakil diğer haber sitelerinin haberleridir. Bu nedenle Pütürge-Doğanyol Eğitim Vakfı kaynaklı haberlerin dışında diğer haberlerin alınıp başka sitelerde yayınlanmasına kesinlikle izin yoktur.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Çok okunanlar