Pütürge Kaymakamı Tunahan Nas Esnaf Ziyaretlerini Sürdürüyor

Pütürge Kaymakamı Tunahan Nas Esnaf Ziyaretlerini Sürdürüyor
A- A+

Göreve kısa süre önce başlayan Pütürge Kaymakamı Tunahan Nas, ilçedeki esnafları ziyaret ederek hayırlı ve bereketli kazançlar diledi.
Pütürge Kaymakamı Tunahan Nas, yeni görevine başlamasının ardından ilçedeki esnaflarla bir araya gelerek  ziyaretlerini sürdürüyor.  Kaymakam Nas, esnaflarla sohbet ederek işlerinin durumu hakkında bilgi aldı ve hayırlı, bereketli kazançlar temennisinde bulundu. Ziyaretleri sırasında vatandaşlarla da görüşen Kaymakam Nas, Pütürge halkının taleplerini dinledi.


Kaymakam Tunahan Nas'ın esnaf ziyaretleri, Pütürge halkı tarafından olumlu karşılandı. Kaymakam Nas, görev süresi boyunca ilçedeki esnaf ve vatandaşlarla yakın iletişim halinde olacağını belirterek, Pütürge'nin gelişimi için tüm çabayı göstereceğini vurguladı. Bu ziyaretlerin, Kaymakam Nas'ın halkla bütünleşme ve ilçenin sorunlarına çözüm bulma amacını taşıdığı ifade edildi.

kubbedagi.com

Kubbedagi.com'da yayınlanan haberler kendi haber merkezi veya haber paylaşımı yaptığı müstakil diğer haber sitelerinin haberleridir. Bu nedenle Pütürge-Doğanyol Eğitim Vakfı kaynaklı haberlerin dışında diğer haberlerin alınıp başka sitelerde yayınlanmasına kesinlikle izin yoktur.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Çok okunanlar