Malatya'da Genç Kızın Şüpheli Ölümü

Malatya'da Genç Kızın Şüpheli Ölümü
A- A+

Malatya'nın Battalgazi ilçesi Aslanbey Mahallesi’nde, 18 yaşındaki N.B.Y. doğalgaz borusuna asılı halde ölü bulundu. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.


Malatya'nın Battalgazi ilçesi Aslanbey Mahallesi Şehit Yusuf Kamacı Sokak’ta bulunan bir apartman dairesinde 11 Ağustos 2024 akşamı meydana gelen olayda, 18 yaşındaki N.B.Y. adlı genç kız, yakınları tarafından doğalgaz borusuna kablo ile asılı vaziyette bulundu. İhbar üzerine olay yerine gelen 112 acil servis ekipleri, genç kızın hayatını kaybettiğini belirledi.


Polis ekipleri, olay yerinde kapsamlı bir inceleme yaptıktan sonra genç kızın cenazesi otopsi için Malatya Adli Tıp Kurumuna kaldırıldı. 

Olayın yaşandığı sırada N.B.Y.’nin evde yalnız olduğu iddia edilirken, olayla ilgili soruşturma sürüyor. 

Kubbedagi.com'da yayınlanan haberler kendi haber merkezi veya haber paylaşımı yaptığı müstakil diğer haber sitelerinin haberleridir. Bu nedenle Pütürge-Doğanyol Eğitim Vakfı kaynaklı haberlerin dışında diğer haberlerin alınıp başka sitelerde yayınlanmasına kesinlikle izin yoktur.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Çok okunanlar