Darende'de Genç Kadının şüpheli Ölümü

Darende'de Genç Kadının şüpheli Ölümü
A- A+

Malatya’nın Darende ilçesi Ayvalı Mahallesi’nde 3 çocuk annesi bir kadın, tabanca ile  vurulmuş olarak bulunduktan sonra hastaneye kaldırıldı. Yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayan kadının eşi, olayla ilgili şüpheli olarak gözaltına alındı.

Darende ilçesi Ayvalı Mahallesi’nde 11 Ağustos 2024 günü saat 09:16 sıralarında A.P. (33) isimli kadının, tabanca  ile kalbine yakın bir yerden kendini vurarak intihar girişiminde bulunduğu ihbarı alındı. Ağır yaralanan kadın, yakınları tarafından hızla Kuluncak Devlet Hastanesi’ne götürüldü. Ancak, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen A.P. hayatını kaybetti.

Olayın ardından, vefat eden kadının eşi S.P., şüpheli olabileceği ihtimali üzerine Cumhuriyet Savcısı'nın talimatıyla gözaltına alındı. 

Olayla ilgili soruşturma devam ederken, intihar girişiminin ardındaki nedenler ve şüpheli durumlarla ilgili detaylar araştırılıyor.

malatyayenises.com

Kubbedagi.com'da yayınlanan haberler kendi haber merkezi veya haber paylaşımı yaptığı müstakil diğer haber sitelerinin haberleridir. Bu nedenle Pütürge-Doğanyol Eğitim Vakfı kaynaklı haberlerin dışında diğer haberlerin alınıp başka sitelerde yayınlanmasına kesinlikle izin yoktur.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Çok okunanlar