Pütürge'deki Kum-Çakıl Sahası İhale Edilecek

Pütürge'deki Kum-Çakıl Sahası İhale Edilecek
A- A+

Malatya Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı, Pütürge ilçesi Taşmış ve Tarlabaşı Mahalleleri sınırlarında bulunan Şiro Çayı yatağındaki 1,27 hektarlık kum-çakıl sahasını kapalı teklif usulü ile ihale edecek. İhale, 22 Ağustos 2024 Perşembe günü gerçekleştirilecek.


Malatya Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı, Pütürge ilçesi Taşmış ve Tarlabaşı Mahalleleri sınırları içerisinde yer alan Şiro Çayı yatağındaki 1,27 hektarlık alanı kapsayan I (a) Grubu Maden (Kum-Çakıl) sahasını ihale edecek. 3213 sayılı Maden Kanununun 30. maddesi hükümleri doğrultusunda yapılacak olan ihale, 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 37. maddesinde belirtilen "Kapalı teklif usulü" ile gerçekleştirilecek.


İhale, 22 Ağustos 2024 Perşembe günü saat 10.00’da Malatya Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı toplantı salonunda yapılacak. İlgilenen katılımcılar, ihale tarihine kadar gerekli belgeleri hazırlayarak katılım sağlayabilecekler. 

Kubbedagi.com

Kubbedagi.com'da yayınlanan haberler kendi haber merkezi veya haber paylaşımı yaptığı müstakil diğer haber sitelerinin haberleridir. Bu nedenle Pütürge-Doğanyol Eğitim Vakfı kaynaklı haberlerin dışında diğer haberlerin alınıp başka sitelerde yayınlanmasına kesinlikle izin yoktur.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Çok okunanlar