Kaymakam Ayşe Karaca Nas'tan Koldere Mahallesi Ziyareti

Kaymakam Ayşe Karaca Nas'tan Koldere Mahallesi Ziyareti
A- A+

Doğanyol Kaymakamı Ayşe Karaca Nas, Koldere Mahallesi’ni ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya gelerek  ihtiyaç ve taleplerini dinledi.

Vatandaşlarla Samimi Sohbet

Kaymakam Nas, Koldere’deki hane ziyaretlerinde, özellikle kadınlarla oturup samimi sohbetler gerçekleştirdi. Mahalle sakinlerinin sorunlarına çözüm üretmek ve taleplerini dinlemek için büyük bir ilgi gösteren Nas, vatandaşların memnuniyetini kazandı.

Eğitim Ziyareti

Ziyaretin bir diğer durağı Koldere İlköğretim Okulu oldu. Kaymakam Ayşe Karaca Nas, burada öğrenci ve öğretmenlerle bir araya gelerek okulun durumu hakkında bilgi aldı. Eğitimle ilgili yapılan çalışmalar üzerine sohbet eden Nas, öğrencilerle de yakından ilgilendi.

Kubbedagi.com'da yayınlanan haberler kendi haber merkezi veya haber paylaşımı yaptığı müstakil diğer haber sitelerinin haberleridir. Bu nedenle Pütürge-Doğanyol Eğitim Vakfı kaynaklı haberlerin dışında diğer haberlerin alınıp başka sitelerde yayınlanmasına kesinlikle izin yoktur.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Çok okunanlar