Pütürge'ye 50 Yataklı Modern Hastane Geliyor

Pütürge'ye 50 Yataklı Modern Hastane Geliyor
A- A+

AK Parti Malatya Milletvekili Abdurrahman Babacan, Pütürge’ye yapılacak olan yeni hastanenin projesinin tamamlandığını ve yakında ihalesinin gerçekleştirileceğini açıkladı. Babacan, sağlık alanında ilçeye önemli bir yatırım yapılacağını belirtti.

Açıklamasında Milletvekili Babacan, şu bilgileri verdi: "Bir süredir takip ettiğimiz Pütürge için yeni, modern hastanemizin projesi tamamlandı. 20 poliklinik, 12 yoğun bakım, 3 ameliyathane, 50 yatak ve 28 acil yatağa sahip olacak hastanemizin ihalesi yakın zamanda gerçekleştirilecek."

Bakanlıkla Süreç Yakından Takip Ediliyor

Babacan, sürecin hızlı bir şekilde ilerlemesi için bakanlıkla iş birliği içerisinde olduklarını da vurguladyarak, "İhalenin en kısa zamanda gerçekleştirilmesi noktasında bakanlığımızla süreci takip etmeyi sürdüreceğiz. Gerçekleştiğinde de bilgilendirmesini yapacağız." dedi.

Kubbedagi.com'da yayınlanan haberler kendi haber merkezi veya haber paylaşımı yaptığı müstakil diğer haber sitelerinin haberleridir. Bu nedenle Pütürge-Doğanyol Eğitim Vakfı kaynaklı haberlerin dışında diğer haberlerin alınıp başka sitelerde yayınlanmasına kesinlikle izin yoktur.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Çok okunanlar