Pütürge Kaymakamı Nas, Yıkım Çalışmalarını Yerinde İnceledi

Pütürge Kaymakamı Nas, Yıkım Çalışmalarını Yerinde İnceledi
A- A+

Pütürge Kaymakamı Tunahan Nas, Arıtoprak Mahallesi ve Hasankeyf Mezrasında devam eden ağır hasarlı binaların yıkım sürecini yerinde inceledi.

Pütürge Kaymakamı Tunahan Nas, 6 Şubat Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından ağır hasar alan binaların yıkım çalışmalarını yakından takip etmek için Arıtoprak Mahallesi ve Hasankeyf Mezrasını ziyaret etti. 

İncelemeleri sırasında yetkililerden çalışmaların son durumu hakkında bilgi alan Kaymakam Nas, sürecin hızla ve güvenli bir şekilde devam ettiğini belirtti.

Yıkım sürecinin bölge halkının güvenliğini ön planda tutarak gerçekleştirildiğini vurgulayan Kaymakam Nas,  yıkım çalışmalarının planlandığı şekilde sürdüğünü ve sürecin yakından takip edileceğini belirtti.

Kubbedagi.com'da yayınlanan haberler kendi haber merkezi veya haber paylaşımı yaptığı müstakil diğer haber sitelerinin haberleridir. Bu nedenle Pütürge-Doğanyol Eğitim Vakfı kaynaklı haberlerin dışında diğer haberlerin alınıp başka sitelerde yayınlanmasına kesinlikle izin yoktur.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Çok okunanlar