Doğanyol Kaymakamı Ayşe Karaca Nas’tan Gazilere Ziyaret

Doğanyol Kaymakamı Ayşe Karaca Nas’tan Gazilere Ziyaret
A- A+

Doğanyol’da göreve yeni başlayan Kaymakam Ayşe Karaca Nas, ilçede ikamet eden gazileri ziyaret ederek onların sorunlarını dinledi.


Doğanyol ilçesinde kısa bir süre önce göreve başlayan Kaymakam Ayşe Karaca Nas, ilçede yaşayan gazileri ziyaret ederek onlara destek verdi. Kaymakam Nas, Doğanyol’da ikamet eden gaziler İzzet Öz, Hasan Şen ve Ali Küçükdoğan ile ailelerine konuk oldu. Ziyaretlerinde gazilerin sorunlarını dinleyen Kaymakam Nas, onların ihtiyaçları ve talepleri hakkında bilgi aldı.


Kaymakam Ayşe Karaca Nas’ın gazilere yönelik bu ziyaretleri, hem gaziler hem de aileleri tarafından memnuniyetle karşılandı. Nas, vatan için fedakarlık yapan gazilerin her zaman yanında olacaklarını belirterek, Doğanyol’daki hizmetlerini onların yaşam kalitesini artırmak ve ihtiyaçlarını karşılamak için sürdüreceklerini ifade etti.

Kubbedagi.com

Kubbedagi.com'da yayınlanan haberler kendi haber merkezi veya haber paylaşımı yaptığı müstakil diğer haber sitelerinin haberleridir. Bu nedenle Pütürge-Doğanyol Eğitim Vakfı kaynaklı haberlerin dışında diğer haberlerin alınıp başka sitelerde yayınlanmasına kesinlikle izin yoktur.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Çok okunanlar