Yeni Malatyaspor'un CAS'da 12 Büyük Dosyası Bulunuyor

Yeni Malatyaspor'un CAS'da 12 Büyük Dosyası Bulunuyor
A- A+

1.Lig ekibi Yeni Malatyaspor, Spor Tahkim Mahkemesi’nde (CAS) bulunan 12 büyük dosyanın kapanması için çalışmalarına hız verdi.

 

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak ve TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi ile Almanya’da kritik bir görüşme gerçekleştirecek olan Yeni Malatyaspor Kulübü Başkanı Adil Gevrek, bu görüşmenin ardından kulüpten alacaklı olan eski futbolcularla bir kez daha masaya oturacak.

 

Yönetimin borcun ödenmesi noktasında oluşturduğu kaynağın yanı sıra bakanlıktan gelecek destekle takımın borç sorununun ortadan kaldırılması planlanıyor. Oluşturulacak havuzla alacaklı olan futbolculardan fedakârlık istenerek, ödemeler geçekleştirilecek.

 

Sarı siyahlı takımın borç sorununun halledilmesinin ardından transfer tahtası açılacak. Yönetim, tahtanın açılmasının ardından kısa sürede teknik heyeti belirleyerek, oyuncu transferine yoğunlaşacak.

Kubbedagi.com'da yayınlanan haberler kendi haber merkezi veya haber paylaşımı yaptığı müstakil diğer haber sitelerinin haberleridir. Bu nedenle Pütürge-Doğanyol Eğitim Vakfı kaynaklı haberlerin dışında diğer haberlerin alınıp başka sitelerde yayınlanmasına kesinlikle izin yoktur.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Çok okunanlar