Gaspçı komşu olunca fazla kaçamadı

Gaspçı komşu olunca fazla kaçamadı
A- A+

Malatya’da kendisini çarşıya bırakmak için otomobiline alan komşusundan para isteyen bir kişi, olumsuz cevap alınca tehditle otomobili gasp edip kaçtı, Ancak kıs aşurede polis ekiplerince yakalandı. 

 

Olay, Battalgazi İlçesinin merkez Başharık Mahallesi'nde meydana geldi. B.D. adlı vatandaş, komşusu olan K.A. adlı şüpheliyi çarşıya bırakmak için otomobiline aldı. Ancak bir süre sonra K.A., kendisini otomobile alan sürücüden bir miktar para istelince olumsuz cevapla karşılaştı. Bunun üzerine K.A., tehditle sürücüye indirerek otomobili gasp edip kaçtı.

 

Şikayet üzerine KbA, gasp ettiği otomobil ile birlikte yakalanarak gözaltına alındı.

Otomobil sahibine teslim edilirken, şüpheli ile ilgili soruşturma ise sürüyor.

Kubbedagi.com'da yayınlanan haberler kendi haber merkezi veya haber paylaşımı yaptığı müstakil diğer haber sitelerinin haberleridir. Bu nedenle Pütürge-Doğanyol Eğitim Vakfı kaynaklı haberlerin dışında diğer haberlerin alınıp başka sitelerde yayınlanmasına kesinlikle izin yoktur.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Çok okunanlar