Yeni Malatyaspor Yoğun Bakımda

Yeni Malatyaspor Yoğun Bakımda
A- A+

-Yeni Malatyaspor'da Ertelenen Maç ve PFDK Kararları

Yeni Malatyaspor Kulübü, 17 Ağustos 2024 Cumartesi günü saat 19.15’te oynanması planlanan Esenler Erokspor-Yeni Malatyaspor müsabakasının Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) kararıyla ileri bir tarihe ertelendiğini duyurdu. Bu gelişmenin yanı sıra, Adil Gevrek başkanlığındaki yönetimin krizle karşı karşıya olduğu Yeni Malatyaspor’un, geçtiğimiz Cumartesi Pendikspor’la oynanması gereken maça çıkmaması üzerine TFF Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu’ndan (PFDK) çıkan karar da açıklandı.

-Pendikspor Maçına Çıkmamanın Bedeli Ağır Oldu

Yeni Malatyaspor, Pendikspor karşısında sahaya çıkmaması nedeniyle PFDK tarafından hükmen 3-0 mağlup sayıldı ve bu maç için 3 puanı silindi. Adil Gevrek başkanlığındaki yönetimin takımın durumu ve geleceği hakkında belirsizliklerle dolu bir süreçte olduğu bu karar, kulüp için büyük bir darbe niteliğinde.

-Yeni Malatyaspor'un Geleceği Tartışılıyor

Kulübün yaşadığı bu olumsuz gelişmeler, taraftarlar ve camiada büyük bir hayal kırıklığı yaratırken, Yeni Malatyaspor’un geleceği hakkında ciddi endişeler doğurdu. Yönetimin alacağı kararlar ve takımın toparlanma süreci, önümüzdeki dönemde yakından takip edilecek.

Kubbedagi.com'da yayınlanan haberler kendi haber merkezi veya haber paylaşımı yaptığı müstakil diğer haber sitelerinin haberleridir. Bu nedenle Pütürge-Doğanyol Eğitim Vakfı kaynaklı haberlerin dışında diğer haberlerin alınıp başka sitelerde yayınlanmasına kesinlikle izin yoktur.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Çok okunanlar