Otomobil Derme Kanalına Uçtu, 5 Genç Son Anda Kurtarıldı

Otomobil Derme Kanalına Uçtu, 5 Genç Son Anda Kurtarıldı
A- A+

Malatya’da seyir halindeki otomobil, Derme Sulama Kanalına uçtu. Otomobilin su seviyesinin altında kaldığı kazada 5 genci çevrede yetişen vatandaşlar kanalda çıkarttı. Olası bir facia ile karşı karşıya kalan 5 gençten sadece 1 genç hafif yaralandı.

Trafik kazası, 00.25 sularında Malatya merkez Battalgazi ilçesinin Başharık Mahallesi Miraç Camii’nin yanında meydana geldi. Kaza da O.C.C. yönetimindeki 46 AFU 626 plakalı otomobil, dikkatsizlik ve tedbirsizlik sonucunda Derme Sulama Kanalına uçtu.

Çevrede kazayı görenlerin yardıma koşmasıyla su seviyesini altında kalan otomobilde bulunan 5 gence yardım edilerek, sudan çıkartıldı.

Kazada F.A. adlı genç hafif yaralanması sonucunda Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

Demir korkuluğu yerinde çıkartarak kanala uçan otomobilin su seviyesinin altında kalması araçta bulunan 5 genci olası bir facia ile karşı karıya bıraktı. 

Bölgede Güney Kuşak Yolu’nun biran önce bitirilerek, Derme Sulama Kanalı kenarlarının yol seviyesinden kaldırım yüksekliği ile ayrılması bekleniyor. 

Kazayla ilgili soruşturma sürüyor. 

Kubbedagi.com'da yayınlanan haberler kendi haber merkezi veya haber paylaşımı yaptığı müstakil diğer haber sitelerinin haberleridir. Bu nedenle Pütürge-Doğanyol Eğitim Vakfı kaynaklı haberlerin dışında diğer haberlerin alınıp başka sitelerde yayınlanmasına kesinlikle izin yoktur.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Çok okunanlar