Yeni Malatyaspor, Şanlıurfaspor'a 3-0 yenildi

Yeni Malatyaspor, Şanlıurfaspor'a 3-0 yenildi
A- A+

Trendyol 1. Lig’de zor günler geçiren Yeni Malatyaspor, Şanlıurfa 11 Nisan Stadı’nda karşılaştığı Şanlıurfaspor’a 3-0 yenildi. İlk yarısı 0-0 sona eren maçta, ikinci yarıda Malle’nin üç golüne engel olamayan Yeni Malatyaspor, sahadan mağlubiyetle ayrıldı.

Malle Fırtınası

Karşılaşmanın ilk yarısında her iki takım da kontrollü bir oyun sergiledi ve devre 0-0 berabere sonuçlandı. Ancak ikinci yarıda Şanlıurfaspor’un etkili atakları karşısında Yeni Malatyaspor savunması direnç gösteremedi.

Şanlıurfaspor'da Ally Malle, maçın kahramanı olarak 53. dakikada, 73. dakikada  ve  79. dakikada takımının ve kendisinin üçüncü golünü kaydederek skoru 3-0 yaparak maçın sonucunu belirledi.

VAR’dan Kırmızı Kart

Şanlıurfaspor'da forma giyen Urie-Michel Mboula, 88. dakikada ikinci sarıdan kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bıraktı

Maçın son bölümlerine doğru bir faul pozisyonunda Şanlıurfaspor'da Mboula, rakibine yaptığı sert müdahale sonrası sarı kart gördü. Ancak hakem Adnan Deniz Kayatepe, VAR tavsiyesi üzerine sarı kartı iptal ederek Mboula’ya kırmızı kart gösterdi. Bu kartla Şanlıurfaspor  maçı 10 kişi tamamladı.

Yeni Malatyaspor, birisi hükmen olmak üzere ligdeki 8. mağlubiyetini alarak kötü gidişatını sürdürdü. 

Kubbedagi.com'da yayınlanan haberler kendi haber merkezi veya haber paylaşımı yaptığı müstakil diğer haber sitelerinin haberleridir. Bu nedenle Pütürge-Doğanyol Eğitim Vakfı kaynaklı haberlerin dışında diğer haberlerin alınıp başka sitelerde yayınlanmasına kesinlikle izin yoktur.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Çok okunanlar