Kaymakam Nas, Yalınca'da Vatandaşlarla Buluştu

Kaymakam Nas, Yalınca'da Vatandaşlarla Buluştu
A- A+

Doğanyol Kaymakamı Ayşe Karaca Nas, Yalınca Mahallesi’nde düzenlenen toplantıya katılarak, vatandaşların sorunlarını dinledi. Mahalle ziyaretlerinde kadınlarla bir araya geldi.

Doğanyol Kaymakamı Ayşe Karaca Nas, Yalınca Mahallesi Muhtarı Hüseyin Atabey’in düzenlediği toplantıya katılarak, mahalle sakinleriyle bir araya geldi. Toplantıya Doğanyol Belediye Başkanı Hakan Bay, Doğanyol Muhtarlar Derneği Başkanı ve Pütürge-Doğanyol Eğitim Vakfı Malatya Koordinatörü Bekir Conger ile birlikte çeşitli kurum yöneticileri de katıldı.

Mahalle Ziyaretleri ve Kadınlarla Buluşma

Toplantının ardından Kaymakam Nas, Yalınca Mahallesi’nde hane ziyaretlerinde bulundu. Ziyaretleri sırasında mahalle sakini kadınlarla da bir araya gelen Kaymakam Nas, kadınların sorunlarını dinleyerek çözüm önerileri hakkında görüş alışverişinde bulundu.

Doğanyol ilçesindeki mahalle ziyaretleriyle halkla doğrudan iletişim kurmayı önemsediklerini belirten Kaymakam Nas, bölgedeki sorunların çözümünde tüm kurumlarla iş birliği içinde çalışmaya devam edeceklerini ifade etti.

Kubbedagi.com'da yayınlanan haberler kendi haber merkezi veya haber paylaşımı yaptığı müstakil diğer haber sitelerinin haberleridir. Bu nedenle Pütürge-Doğanyol Eğitim Vakfı kaynaklı haberlerin dışında diğer haberlerin alınıp başka sitelerde yayınlanmasına kesinlikle izin yoktur.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Çok okunanlar