Malatya'da narkotik operasyonu: 2.254 hap ele geçirildi

Malatya'da narkotik operasyonu: 2.254 hap ele geçirildi
A- A+

Malatya İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, bir sokak satıcısına yönelik düzenlediği operasyonda 2.254 adet sentetik ecza ele geçirdi. 


Malatya İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, uyuşturucu madde ticareti yapan sokak satıcılarına yönelik operasyonunda, torbacı olarak tabir edilen bir şüpheliden 2 bin 254 adet sentetik ecza hapı ele geçirildi.

Vali Yavuz'dan Açıklama
Malatya Valisi Seddar Yavuz, operasyonla ilgili sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şunları söyledi:
"Narkotik madde ticareti ile mücadelemiz kararlılıkla devam ediyor. Emniyet birimlerimizce 2.254 adet sentetik ecza ele geçirilmiş olup, bir zanlı gözaltına alınmıştır. Adli makamlarca tahkikat başlatılmıştır."

Soruşturma devam ediyor.

Kubbedagi.com'da yayınlanan haberler kendi haber merkezi veya haber paylaşımı yaptığı müstakil diğer haber sitelerinin haberleridir. Bu nedenle Pütürge-Doğanyol Eğitim Vakfı kaynaklı haberlerin dışında diğer haberlerin alınıp başka sitelerde yayınlanmasına kesinlikle izin yoktur.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Çok okunanlar