Pütürge'de Taşmış Tarımsal Sulama Tesisi İçin İhale Süreci Başladı

A- A+

Malatya Büyükşehir Belediyesi, Pütürge ilçesi Taşmış Mahallesi’nde açık-kapalı sistem tarımsal sulama tesisi inşaatı için 27 Eylül 2024’te ihale gerçekleştirecek.

 Malatya Büyükşehir Belediyesi Destek Hizmetleri Dairesi Başkanlığı, Pütürge ilçesi Taşmış (Çermik ve Alimirzi) Mahallesi’nde açık-kapalı sistem tarımsal sulama tesisi inşaatı yapımı için ihale sürecini başlattı. 27 Eylül 2024 tarihinde gerçekleştirilecek ihale, 4734 sayılı Kamu İhale Kanunu’nun 19. maddesine göre açık ihale usulü ile yapılacak.

 İhale kapsamında, 15.618 metreküp kazı yapılacak, 8.502,66 metrekare kalıp dökülecek ve 1.201,72 metreküp beton inşaatı yapılacak. Ayrıca, 95 adet PE 100 boru kaynağı işlemi gerçekleştirilecek. İnşaat süresi yer tesliminden itibaren 300 takvim günü olarak belirlenmiş olup, çalışmalar sözleşmenin imzalanmasından 10 gün sonra başlayacak.

İhale, Malatya Büyükşehir Belediyesi Destek Hizmetleri Dairesi Başkanlığı’nın 7. katındaki ihale salonunda 27 Eylül 2024 günü saat 10.30’da gerçekleştirilecek. Teklifler yalnızca elektronik ortamda EKAP üzerinden alınacak.

Kubbedagi.com'da yayınlanan haberler kendi haber merkezi veya haber paylaşımı yaptığı müstakil diğer haber sitelerinin haberleridir. Bu nedenle Pütürge-Doğanyol Eğitim Vakfı kaynaklı haberlerin dışında diğer haberlerin alınıp başka sitelerde yayınlanmasına kesinlikle izin yoktur.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Çok okunanlar