Pütürge- Doğanyol Eğitim Vakfı'ndan Mekas Kablo'ya Ziyaret

Pütürge- Doğanyol Eğitim Vakfı'ndan Mekas Kablo'ya Ziyaret
A- A+

Pütürge- Doğanyol Eğitim Vakfı Başkanı Dr. Hasan Hüseyin ŞENER, Vakıf Koordinatörü Havva GÖKDEMİR ve Arnavutluk'tan Vakfı ziyarete gelen misafirleri ile beraber Dünya Ticaret Merkezi Fuar Alanında Mekas Kablo tarafından özellikle savunma sanayisinde özel kablo üretimleri yapan firmanın Üst Düzey Yetkililerinden Vakıf Üyesi Ahmet Şamil ONUR'u ziyaret etti.

Vakıf Üyesi Ahmet Şamil ONUR ,  Vakıf Bursiyerleri ile birlikte bir çalışma düzenleyip fuar süresince Bilgisayar Mühendisliği, Elektrik Elektronik Mühendisliği Mekatronik Mühendisliği ve Endüstri Mühendisliği okuyan Bursiyerleri ile birlikte fuar sürecini tamamlayacak.

Vakıf bursiyerlerinden ilgili bölümde okuyanlar için iş ve staj imkanının sağlanacağı Mekas Kablonun fuarını yerinde ziyaret edip genel bilgiler edinen Vakıf Başkanı ŞENER,  “Vakfımız her anlamda yeniliğe önem vermektedir. Çocuklarımız için her sektörde başarılı bir şekilde ilerlemiş olan Vakıf Üyelerimizin de katkıları ile güzel çalışmalar yapmaktayız. Bu başlangıçlar sağlam ilerleyecek dostluk ve iş hayatına yön verirken bizlerde Bursiyerlerimizi her anlamda desteklemekten çok memnunuz” dedi.

Mekas Kablo Yetkilisi Ahmet Şamil ONUR'un,  genel bir bilgilendirme sohbeti sonrasında  vakıf bursiyerlerinden Yıldız Teknik Üniversitesi Mekatronik Mühendisliği başarılı öğrencilerinden Aziz YAVUZ ve Yıldız Teknik Üniversitesi Mekatronik Mühendisliği başarılı öğrencilerinden Abdülkadir BOZDEMİR ile sohbet eden Vakıf Başkanı ŞENER bu güzel anı fotoğraf ile ölümsüzleştirdi.

Haberle İlgili Diğer Fotoğraflar
Kubbedagi.com'da yayınlanan haberler kendi haber merkezi veya haber paylaşımı yaptığı müstakil diğer haber sitelerinin haberleridir. Bu nedenle Pütürge-Doğanyol Eğitim Vakfı kaynaklı haberlerin dışında diğer haberlerin alınıp başka sitelerde yayınlanmasına kesinlikle izin yoktur.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

1 yorum yapılmış

  • Ziya Akşahin. (4 hafta önce)
    Tebrikler Vakıf yöneticileri nin Bu ve buna benzer çalışmalrı çok yerinde buluyorum. Sağolun varolun. Saygılarımla.
    0
    0
    Yanıtla
Çok okunanlar