Son anında doktor kurtardı

Son anında doktor kurtardı
A- A+

Malatya’da bir kişi yaşadığı sorunlar sonucunda kendisini elektrik direğine astı. O esnada geçmekte olan doktor tarafından kurtarılan şahıs, hastanede tedavi altına alındı.

 

Olay, Özalper Mahallesi Destegül Sokak üzerinde meydana geldi. 33 yaşındaki A.Ş., ailevi sorunları sebebiyle sokak içerisinde bulunan elektrik direğine astığı iple intihar teşebbüsünde bulundu.

 

O esnada yoldan geçmekte olan bir doktor ve polisler  tarafından kurtarılan A.Ş., ambulans ile Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. 

 

A.Ş.’nin hayati tehlikesinin bulunmadığı bildirildi.

Kubbedagi.com'da yayınlanan haberler kendi haber merkezi veya haber paylaşımı yaptığı müstakil diğer haber sitelerinin haberleridir. Bu nedenle Pütürge-Doğanyol Eğitim Vakfı kaynaklı haberlerin dışında diğer haberlerin alınıp başka sitelerde yayınlanmasına kesinlikle izin yoktur.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Çok okunanlar