Pütürge – Doğanyol Eğitim Vakfı'ndan İş İnsanı Memet Güreli'ye ziyaret

Pütürge – Doğanyol Eğitim Vakfı'ndan İş İnsanı Memet Güreli'ye ziyaret
A- A+

Pütürge – Doğanyol Eğitim Vakfı Başkanı  Dr. Hasan Hüseyin Şener ve Başkan Yardımcısı Sayın Bayram Tilbaç  Kapalıçarşı da Halıcılık Sektöründe faaliyet gösteren, Pütürgeli hayırsever  İş İnsanı  Memet Güreli’yi Kapalı Çarsıda bulunan işyerinde ziyaret ettiler.

Ziyarette vakıf üyelerinden ve Kapalı çarşı Esnaflarından İsmail Akşahin ve yine vakıf üyelerinden Kapalı Çarşı Esnaflarından Mustafa Güreli ve İbrahim Güreli'de hazır bulundu. 

Ziyarette vakıf başkanı Dr. Şener ve vakıf Başkan yardımcısı Tilbaç, Rus sanatçıya özel olarak çizdirilerek noterden kayıt altına alınan Kubbedagı’nın 44 numaralı özel tablosunu hayırsever iş insanı Memet Güreli’ye takdim ettiler.

İş insanı Güreli, ziyaret için teşekkür ederek, “Başkan Hasan Hüseyin Şener ve Başkan Yardımcımız Bayram Tilbaç’ a böyle özel ve anlamı benim için çok büyük olan hediyelerinden dolayı teşekkür ederim. Vakfımız kendileri ile birlikte farklı bir ivme kazandı ve örnek teşkil eden faaliyetlerinden ayrıca  ahde vefa konusunda herkese örnek olmalarından  dolayı gurur duyuyorum. Her zaman yanlarındayız ve destekçileriyiz.” dedi.

Pütürge – Doğanyol Eğitim Vakfı Başkanı  Dr. Hasan Hüseyin Şener,  katkı ve desteklerinden dolayı hayırsever iş insanı Memet Güreli'ye teşekkür etti.

Haberle İlgili Diğer Fotoğraflar
Kubbedagi.com'da yayınlanan haberler kendi haber merkezi veya haber paylaşımı yaptığı müstakil diğer haber sitelerinin haberleridir. Bu nedenle Pütürge-Doğanyol Eğitim Vakfı kaynaklı haberlerin dışında diğer haberlerin alınıp başka sitelerde yayınlanmasına kesinlikle izin yoktur.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Çok okunanlar