Pütürge'de öğrenciler karnelerini hediyelerle aldılar

Pütürge'de öğrenciler karnelerini hediyelerle aldılar
A- A+

Pütürge Kaymakamı Ahmet Kasım Tecimen, ilçede yarıyıl tali nedeniyle öğrencilerin karnelerini hediyeleriyle birlikte verdi.

Tüm yurtta olduğu gibi, Pütürge ilçesinde de karne heyecanı yaşandı. Pütürge ilçesinde yarı yıl tatili nedeniyle Kaymakam Ahmet Kasım Tecimen, Tepehan Ortaokulu, Pazarcık İlköğretim Orta Okulu, Caykoy İlköğretim Okulu, Bakımlı Ortaokulu, ve Yatılı ilköğretim Okullarında karne dağıtım törenlerine katıldı.

Öğrencilerin karne heyecanını ortak olan Kaymakam Tecimen, öğrencilere karneleri ile birlikte çeşitli hediyeler vererek, başarılarını tebrik etti.

Kubbedagi.com'da yayınlanan haberler kendi haber merkezi veya haber paylaşımı yaptığı müstakil diğer haber sitelerinin haberleridir. Bu nedenle Pütürge-Doğanyol Eğitim Vakfı kaynaklı haberlerin dışında diğer haberlerin alınıp başka sitelerde yayınlanmasına kesinlikle izin yoktur.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Çok okunanlar