Pütürge – Doğanyol Eğitim Vakfı'ndan İş İnsanı Bülent Aksoy'a Ziyaret

Pütürge – Doğanyol Eğitim Vakfı'ndan İş İnsanı Bülent Aksoy'a Ziyaret
A- A+

Pütürge - Doğanyol Eğitim Vakfı Başkanı Dr. Hasan Hüseyin Şener ve Yönetim Kurulu Üyesi İş İnsanı Hasan Fırat ile Vakıf üyesi İş İnsanı Mesut Fırat ile birlikte  vakfa desteklerini esirgemeyen hayır sever iş insanı Bülent Aksoy'u ziyaret ettiler.

Vakıf merkezinde verilen yoğun Ramazan ayı iftar programlarına rağmen vakfın destekçilerine olan ziyaretler Vakıf Başkanı Dr. Hasan Hüseyin Şener ve Yönetim Kurulu üyeleri ile birlikte devam ediyor. 

Katkı ve destekleri için teşekkürlerini iletmek ve bir Vefa örneği olması bakımından Rus ressama özel olarak çizdirilen Pütürge-Doğanyol Vakfı'na ait Özel Kubedağı Tablosu İş İnsanı Bülent Aksoy'a İş İnsanları  Hasan Fırat ve Mesut Fırat tarafından takdim edildi. 

Ziyarette Pütürge - Doğanyol Vakfı'nın ilk yayını olan “Gökyüzüne Dokunurduk Babik'te ” adlı kitap da  Vakıf Başkanımız Dr.Hasan Hüseyin Şener tarafından İş İnsanı Bülent Aksoy'a hediye edildi.

Şener “ Vakfa seçildiğimiz günden bu yana desteklerini ve katkılarını esirgemeyen Bülent kardeşimize vakıf yönetimim ve öğrenci kardeşlerim adına teşekkürlerimi iletiyorum. Allah kendilerine zeval vermesin. Destekleri ile öğrenci kardeşlerimize ne kadar çok dokunur destek sağlarsak o kadar çok mutlu ve umutlu devam ediyoruz.Sıcak karşılamaları ve hürmetleri için de ayrıca müteşekkiriz” dedi.

Aksoy “ Elimizden geldiğince her daim vakfımız ve öğrencilerimizin yanındayız. Eğitimin ne kadar önemli olduğunu daha iyi gördüğümüz bugünlerde elimizden geleni yapmanın gayreti içerisindeyiz. Vakıf Başkanımız Dr.Hasan Hüseyin Şener ve Yönetimine Hasan Fırat abime ve Mesut Fırat kardeşime ziyaretleri ve bu özel anlamlı hediyeleri için çok teşekkür ederim. Ramazan ayında vakfımızın iftar programlarını da yakından takip ediyoruz. Allah katkıda bulunan herkesten razı olsun. Herkese Hayırlı Ramazanlar dilerim ” dedi.

Kubbedagi.com'da yayınlanan haberler kendi haber merkezi veya haber paylaşımı yaptığı müstakil diğer haber sitelerinin haberleridir. Bu nedenle Pütürge-Doğanyol Eğitim Vakfı kaynaklı haberlerin dışında diğer haberlerin alınıp başka sitelerde yayınlanmasına kesinlikle izin yoktur.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Çok okunanlar