Pütürge – Doğanyol Eğitim Vakfı'nda Ramazan Bereketi

Pütürge – Doğanyol Eğitim Vakfı'nda Ramazan Bereketi
A- A+

Pütürge-Doğanyol Eğitim Vakfı, Ramazan Ayı’nın her günü İftar Buluşmalarına ev sahipliği yaparak, birlik ve beraberlik ruhunu yaşatıyor. 

Huzur ve bereket ayı Ramazan’da Pütürge-Doğanyol Eğitim Vakfı, kapılarını ve iftar sofrasını açık tutuyor.

Vakfın genel merkez binasında her gün bir hayır severin katkı ve destekleri ile kurulan iftar sofrasında Vakfın İstanbul’daki bursiyer öğrencileri ve aileleri, misafir öğrenciler, Pütürge ve Doğanyollular, vakfın genel merkezi komşuları ve çevredeki esnaflar yoğun katılım sağlıyorlar.

Her gün iftar vakti dolup taşan Pütürge-Doğanyol Eğitim Vakfı İftar Buluşmalarında Vakıf Başkanı Dr. Hasan Hüseyin Şener ve Yönetim Kurulu Üyeleri hazır bulunuyor ve misafirleri karşılayıp uğurluyorlar.

Birlik ruhuna yaşatıldığı ve samimi bir ortamın oluştuğu Pütürge-Doğanyol Eğitim Vakfı İftar Buluşmalarına Dr. Erdoğan Aydoğan, Prof. Dr. Fethi Gedikli, Prof. Dr.  Vehbi Baysan, Eski İstanbul Sağlık Müdürü Tolga Evren, Eski Sağlık Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Dr. Mehmet Rıfat Köse, Bakırköy İlçe Sağlık Müdürü Dr. Bekir Turan, Emekli Öğretmen Editör Ekrem Ayyıldız gibi çok sayıda misafir katılan isimler arasında yer alıyor. 

İftar sonrasında davetli akademisyenler tarafından öğrencilere ve katılımcılara yönelik olarak sohbet ve söyleşi gerçekleştiriyorlar. 

Pütürge-Doğanyol Eğitim Vakfı Başkanı Dr. Hasan Hüseyin Şener, “Sadece ihtiyaç sahibi öğrenciler ile hayırsever hemşehrilerimiz ve burs sağlayan kıymetli gönül insanlarımız arasında köprü olmuyoruz, aynı zamanda kültürel ve sosyal alanlarda da üzerimize düşen toplumsal sorumluluğumuzu da yerine getiriyoruz. Ramazan ayı nedeniyle düzenlemiş olduğumuz iftar buluşmalarına destek ve katkı veren tüm hayırsever hemşehri ve dostlarımıza teşekkür ediyoruz.” dedi.

Haberle İlgili Diğer Fotoğraflar
Kubbedagi.com'da yayınlanan haberler kendi haber merkezi veya haber paylaşımı yaptığı müstakil diğer haber sitelerinin haberleridir. Bu nedenle Pütürge-Doğanyol Eğitim Vakfı kaynaklı haberlerin dışında diğer haberlerin alınıp başka sitelerde yayınlanmasına kesinlikle izin yoktur.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Çok okunanlar