Pütürge – Doğanyol Eğitim Vakfı'ndan İş İnsanı Bilal Atabey'e ziyaret

Pütürge – Doğanyol Eğitim Vakfı'ndan İş İnsanı Bilal Atabey'e ziyaret
A- A+

Pütürge-Doğanyol Eğitim Vakfı Başkanı Dr. Hasan Hüseyin Şener ve Başkan Yardımcısı  Bayram Tilbaç ile birlikte İş İnsanı Bilal Atabey'i iş yerinde ziyaret ettiler.

Pütürge-Doğanyol Eğitim Vakfı Başkanı Sayın Dr. Hasan Hüseyin Şener ve Başkan Yardımcısı  Bayram Tilbaç vakfımızın üyesi hayırsever iş insanı Bilal Atabey'e vakfın özel koleksiyon tablosu olan  Kubbedağı resmimizi takdim ettiler.

Vakfın yeni döneminde desteklerini esirgemeyen Atabey “ Vakfımız ve yöremiz gençlerine her türlü desteği sağlamak için bu denli özveri ile gönülden emek veren Sayın Vakıf Başkanımız Dr. Hasan Hüseyin Şener ve Yönetim Kuruluna ekibine şahsım adına canı gönülden teşekkür ediyorum. Bu anlamlı ve özel hediyeleri için ayrıca onur duyduğumu ifade etmek isterim. Vakfımıza kendilerini tanıdıktan sonra gitmek nasip oldu. Oluşturulan olanaklar ve yapılan faaliyetlerin hepimizi ,bölgemizi ve  gençlerimizi bir araya getirmek özümüzü ve değerlerimizi unutmamak adına bu denli gönüllü olarak hizmet veren Başkanımız Dr. Hasan Hüseyin ağabeyime ve Başkan Yardımcısı Bayram Tilbaç kardeşime teşekkür ederim. Her türlü destek konusunda burada hazır olduğumuzu belirtmek isterim” dedi.

Vakıf Başkanı Dr. Şener Sevgili Bilal kardeşimizin ayakkabı imalat ithalat ve ihracatında sektörün nezih isimlerinden biri olması bizleri gururlandırıyor.  Vakfımızın Vefa Zamanı etkinliklerinde tanıştığımız Bilal kardeşimiz vakfımıza ve gençlerimize her türlü desteğini seferber ediyor Allah kendisinden razı olsun. Ayrıca 6 Şubat Deprem felaketinde maddi manevi her türlü desteği Vakfımız aracılığıyla deprem bölgelerine gönderdiler Allah hayırlarını kabul etsin inşallah. Bölgemizin genç iş insanlarının vakfımız çatısı altında birleşmesi ve birbirleri ile entegreli hareket etmeleri bölgemiz ve genç neslimiz için önem arz etmektedir” dedi.

Vakıf Başkan Yardımcısı Tilbaç İş İnsanı Sayın Bilal Atabey kardeşimizi tanımaktan dolayı çok mutluyuz misafirperverliği ve vakfımıza katkıları için kendisine teşekkür ederim” dedi.

Haberle İlgili Diğer Fotoğraflar
Kubbedagi.com'da yayınlanan haberler kendi haber merkezi veya haber paylaşımı yaptığı müstakil diğer haber sitelerinin haberleridir. Bu nedenle Pütürge-Doğanyol Eğitim Vakfı kaynaklı haberlerin dışında diğer haberlerin alınıp başka sitelerde yayınlanmasına kesinlikle izin yoktur.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Çok okunanlar