AK Parti İlçe Belediye Başkan Adayları Açıklandı

AK Parti İlçe Belediye Başkan Adayları Açıklandı
A- A+

AK Parti’nin Malatya ilçe belediye başkan adayları açıklandı.  İstişare ve değerlendirmeler sonrası ilçe belediye başkan adayları 4 Şubat Pazar Günü Merkez Spor Salonu’nda AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Seçim İşleri Başkanı Ali İhsan Yavuz’un katılımıyla açıklandı. 

AK Parti Malatya Aday Tanıtım Toplantısı, Genel Başkan Yardımcısı ve Seçim İşleri Başkanı Ali İhsan Yavuz’un katılımıyla Merkez Spor Salonu’nda gerçekleşti. Seçime yönelik yoğun bir çalışma yürütüldüğünü ve Malatya’yı ayağa kaldıracak adaylara seçim çalışmalarında başarılar dileyen Yavuz, toplantıda ayrıca Gelecek Partisi ve Cumhuriyet Halk Partisi’nden AKP’ye geçen üyelere rozet taktı. Cumhur İttifakı'yla daha güzel işler yapmaya devam edeceklerini belirten Yavuz, şunları kaydetti: “Diyorlardı ki 'Suriye'nin kuzeyinde terör koridoru kuruldu. Artık o koridoru kimse ortadan kaldıramaz'. O terör koridorunu parçalamak üzere Sayın Cumhurbaşkanı'mıza güç verdiniz. Cumhur İttifakı'na güç verdiniz. Terör koridoru paramparça edildi. 'Başörtüsü (sorunu) çözülmez' deniyordu. 'Ayasofya açılmaz' deniyordu. Hava savunma sistemi S-400 mesela, 'Alınamaz, alınsa da kurulamaz, işletilemez' deniyordu. Deniyordu da deniyordu. Ama bunların hepsi oldu. AK Parti geldi, onun başındaki lider sayesinde prangalar bir bir kırıldı. Zincirler kopartıldı ve benim kızım bugün başörtüsüyle avukatlığını yapıyor. Allah'a hamdolsun. Sayın Cumhurbaşkanı'mızın liderliğinde artık şunu anladık ve bütün dünya da anladı. İstenince, millet güç verince ve milletin içinden çıkan Recep Tayyip Erdoğan gibi liderler olunca 'olmaz' diye bir şey olmaz. Her şey olur Allah'ın izniyle. Bak göreceksiniz. Önümüzdeki süreç yine bir başka güzelliklerin yaşandığı süreç yine bir başka güzelliklerin yaşandığı süreç olacak. Bak göreceksiniz gerçek belediyecilik anlamında, Malatya'da da Malatya Büyükşehir'de ve 13 ilçede  de İnşallah 14-0 yaparız.”

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın gösterdiği adayın kayıtsız şartsız doğru aday olduğunu ifade eden Yavuz, adayların çok ciddi yoklamalar yapılarak, adeta kılı kırk yararak belirlendiğini ve Erdoğan'ın bu konularla bire bir ilgilendiğini aktardı. Yavuz, aday gösterilen gösterilmeyen herkesin dava şuuruyla olaya yaklaşması ve seçimlerde de o kapsamda çalışması gerektiğini vurguladı. 

“Malatya’da Destan Yazacağız” 

AK Parti  Malatya İl Başkanı Namık Gören, “Malatya’mız için önemli bir anı yaşıyoruz. Bizim davamızdaki insanlar hizmet insanıdır. Şükürler olsun ki Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde tarih yazmaya devam ediyoruz. Bugün, Malatya’mızın yeniden, daha güçlü olarak ayağa kalkacağı günlerin temellerini sağlam bir şekilde atıyoruz. Yoğun ve titiz bir şekilde yürütülen aday tespit çalışmalarıyla depremin yarattığı izleri giderebilecek en iyi ekibi kurmak amaçlandı. Önceki dönemde hizmet etmiş ve bu kutlu davada nöbeti devreden belediye başkanlarıma teşekkür ediyorum. Hepimiz bugüne kadar canla başla çalıştık. Bundan sonra da yılmadan, yorulmadan, ilk günkü aşkla çalışmaya devam edeceğiz ve Malatya’da destan yazacağız inşallah. Cumhur İttifakı’nın adayları olarak bu kutlu yola çıkan değerli yol arkadaşlarıma seçim çalışmalarında başarılar diliyorum. El ele, gönül gönüle çalışarak Malatya’mızı Türkiye Yüzyılı Şehirlerinin parlayan yıldızı haline getirmek için hazırız, kararlıyız” ifadelerini kullandı. 

11'i AK Partili, 2'si MHP'li 13 ilçe başkan adayı Cumhur İttifakını oluşturan AK Parti'nin 11, MHP'nin 2 İlçe Belediye Başkan adayları şunlar: 

AKÇADAĞ: Hasan Ulutaş 

ARAPGİR: Çetin Özdemir 

ARGUVAN: Burak Ateş 

BATTALGAZİ: Bayram Taşkın 

DARENDE: Alican Bozkurt 

DOĞANŞEHİR: Zekeriya Çelebi 

DOĞANYOL: Hakan Bay -(Mevcut Başkan) 

HEKİMHAN: Memet Tabaroğulları (MHP)

 KALE: İhsan Özbay 

KULUNCAK: Erhan Cengiz -(MHP) 

PÜTÜRGE: Mikail Sülük -(Mevcut Başkan) 

YAZIHAN: Nevzat Öztürk -(Mevcut Başkan) 

YEŞİLYURT: Prof.Dr. İlhan Geç

Kubbedagi.com'da yayınlanan haberler kendi haber merkezi veya haber paylaşımı yaptığı müstakil diğer haber sitelerinin haberleridir. Bu nedenle Pütürge-Doğanyol Eğitim Vakfı kaynaklı haberlerin dışında diğer haberlerin alınıp başka sitelerde yayınlanmasına kesinlikle izin yoktur.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Çok okunanlar