Pütürge - Doğanyol Eğitim Vakfı Burs Başvuruları Sona Erdi

Pütürge - Doğanyol Eğitim Vakfı Burs Başvuruları Sona Erdi
A- A+

Pütürge - Doğanyol Eğitim Vakfı, 2024-2025 eğitim öğretim yılı için burs başvurularının 30 Ağustos 2024 tarihinde sona erdiğini duyurdu.


Pütürge - Doğanyol Eğitim Vakfı Başkanlığı tarafından yapılan açıklamaya göre, 2024-2025 eğitim öğretim yılı için öğrencilere yönelik burs başvuruları 30 Ağustos 2024 tarihinde sona erdi. 

Vakıf, eğitim desteği sağlamak amacıyla her yıl birçok öğrenciye burs vermekte olup bu yıl da başvurular büyük ilgi gördü.

Eğitime destek amacıyla faaliyetlerini sürdüren Pütürge - Doğanyol Eğitim Vakfı, bölgedeki öğrencilere umut olmaya devam ediyor.

Kubbedagi.com'da yayınlanan haberler kendi haber merkezi veya haber paylaşımı yaptığı müstakil diğer haber sitelerinin haberleridir. Bu nedenle Pütürge-Doğanyol Eğitim Vakfı kaynaklı haberlerin dışında diğer haberlerin alınıp başka sitelerde yayınlanmasına kesinlikle izin yoktur.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Çok okunanlar