Pütürge'de Orman Yangını

Pütürge'de Orman Yangını
A- A+

Malatya'nın Pütürge ilçesine bağlı Gündüz Mahallesi'nde çıkan orman ve örtü yangınına Malatya Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri ve Büyükşehire bağlı kurumlar araç ve iş makineleriyle müdahale ediyor.


Malatya'nın Pütürge ilçesi Gündüz Mahallesi’nde orman ve örtü yangını çıktı. 

Yangına, Malatya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığına bağlı 5 araç, Büyükşehir Belediyesi Yol Asfalt Dairesine bağlı 3 iş makinası, MASKİ Genel Müdürlüğüne ait 2 kepçe ve çok sayıda personel müdahale ediyor. 

Yangını kontrol altına almak için bölgedeki ekipler yoğun çaba gösteriyor.

Yangının başlamasının ardından Malatya Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri ve diğer ekipler yangının daha geniş alanlara yayılmaması için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Orman ve örtü yangınına müdahaleler devam ederken, yetkililer yangının kontrol altına alınması için tüm imkanların seferber edildiğini belirtti. Yangının neden çıktığına dair incelemeler ise devam ediyor.

Bu arada, Pütürge Kaymakamı Tunahan Nas'da yangın bölgesine giderek çalışmaları takip edip, ekiplerle görüşmelerde bulundu. 

Kubbedagi.com'da yayınlanan haberler kendi haber merkezi veya haber paylaşımı yaptığı müstakil diğer haber sitelerinin haberleridir. Bu nedenle Pütürge-Doğanyol Eğitim Vakfı kaynaklı haberlerin dışında diğer haberlerin alınıp başka sitelerde yayınlanmasına kesinlikle izin yoktur.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Çok okunanlar