Orduzu ve Kiltepe mahallelerinde iki farklı eve silahlı saldırı

Orduzu ve Kiltepe mahallelerinde iki farklı eve silahlı saldırı
A- A+

Malatya'da Pazartesi akşam saatlerinde Malatya’nın Orduzu ve Kiltepe mahallelerinde iki farklı eve silahlı saldırı düzenlendi. Her iki olayda da ölen ya da yaralanan olmadı.

Orduzu’da İlk Saldırı

Edinilen bilgilere göre, ilk saldırı saat 19.30 sıralarında Orduzu Çamlık Caddesi'nde yaşandı. Kimliği henüz belirlenemeyen kişi ya da kişiler, bir ikamete tabancayla ateş açtıktan sonra olay yerinden kaçtı. Saldırı sonrası ölü ya da yaralı bulunmadığı bildirildi.

Kiltepe’de İkinci Saldırı

Saat 23.30’da Kiltepe Mahallesi Baran Sokak'ta benzer bir olay yaşandı. Bir ev daha silahla kurşunlandı. Bu saldırıda da can kaybı ya da yaralanma olmadı, ancak saldırganların yakalanamadığı öğrenildi.

Polis Soruşturmayı Sürdürüyor

Polis ekipleri, iki olayın bağlantısını araştırmak ve failleri yakalamak için soruşturma başlattı

Olayların faillerinin kimliklerinin belirlenmesi için bölgedeki güvenlik kameraları inceleniyor.

Kubbedagi.com'da yayınlanan haberler kendi haber merkezi veya haber paylaşımı yaptığı müstakil diğer haber sitelerinin haberleridir. Bu nedenle Pütürge-Doğanyol Eğitim Vakfı kaynaklı haberlerin dışında diğer haberlerin alınıp başka sitelerde yayınlanmasına kesinlikle izin yoktur.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Çok okunanlar