Onlarda Öğrencilerini Düşündü

Onlarda Öğrencilerini Düşündü
A- A+

Malatya’nın Kale ilçesinde meydana gelen 5.9 büyüklüğündeki deprem anında korkan engelli öğrencilerini kucaklayarak dışarı çıkartan 2 öğretmenle ilgili olarak yeni video çıktı.

16 Ekim günü saat 10.46’da Merkez üssü Kale ilçesi olan 5.9 büyüklüğünde bir deprem meydana gelmişti. 

Deprem anında kamuoyuna yansıyan videolarda engelli öğrencilerini kucaklayarak dışarı çıkartan öğretmenlerin fedakarlığını gösteren videolara bir yenisi daha eklendi. 

Yeşiltepe Ahmet parlak ilkokulu’nda görev yapan Kerem Çiçek ve Tufan Korkmaz adlı öğretmenlerin deprem anında engelli öğrencilerini kucaklayarak dışarı çıkarttıkları anı okul güvenlik kameralarınca kaydedildi.

Malatya İl Milli Eğitim Müdürü Behçet Bakır sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, “Şura öğretmenimizden sonra sahadan içimizi ısıtan gurur duymamıza sebep meslektaşlarımızın görüntüleri gelmeye devam ediyor. Tufan ve Kerem hocalarım öğrencilerinizi kucaklayıp dışarıya çıkarmanızı hürmetle alkışlıyorum.” İfadelerini kaydetti. 

Kubbedagi.com'da yayınlanan haberler kendi haber merkezi veya haber paylaşımı yaptığı müstakil diğer haber sitelerinin haberleridir. Bu nedenle Pütürge-Doğanyol Eğitim Vakfı kaynaklı haberlerin dışında diğer haberlerin alınıp başka sitelerde yayınlanmasına kesinlikle izin yoktur.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Çok okunanlar