Malatyalı Uzman Çavuş İzmir'de Şehit Oldu

Malatyalı Uzman Çavuş İzmir'de Şehit Oldu
A- A+

İzmir'de görev yapan Malatyalı Uzman Çavuş, görev başında geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.

İzmir 57. Topçu Tugay Komutanlığı'nda görev yapan Uzman Çavuş Mehmet Kökçü'nün, görevi başında iken geçirdiği kalp krizi sonucu şehit olduğu bildirildi.

50 yaşında olan Kökçü'nün cenazesinin, 11 Eylül 2024 Çarşamba günü ikindi namazına müteakip Şehir Mezarlığı'nda toprağa verileceği, taziye yerinin Yakınca Mahallesi Oğuz Kağan Caddesi Yeşilyurt/ Malatya olduğu öğrenildi.

Bu arada, Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler de, yayınladığı başsağlığı mesajında "Kahraman silah arkadaşımız, 10 Eylül 2024 tarihinde şehit olmuştur. Kahraman şehidimize şahsım ve Milli Savunma Bakanlığı mensupları adına Allah'dan rahmet; kederli ailesine ve asil milletimize başsağlığı ve sabır dilerim" dedi.

Kubbedagi.com'da yayınlanan haberler kendi haber merkezi veya haber paylaşımı yaptığı müstakil diğer haber sitelerinin haberleridir. Bu nedenle Pütürge-Doğanyol Eğitim Vakfı kaynaklı haberlerin dışında diğer haberlerin alınıp başka sitelerde yayınlanmasına kesinlikle izin yoktur.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Çok okunanlar