Malatya 1. Amatör Büyükler Futbol Ligi Başlıyor

Malatya 1. Amatör Büyükler Futbol Ligi Başlıyor
A- A+

Malatya 1. Amatör Büyükler Futbol Ligi'nde 2024- 2025 sezonu kura çekimi yapıldı.

24 Kasım'da başlaması planlanan ligin fikstür çekimi Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF)'nda yapıldı. Fikstür çekimine, ASKF Başkanı Seyfullah Özdemir, ASKF Genel Sekreteri ve Futbol İl Temsilcisi Kahraman Fırat, ASKF Başkan Yardımcısı Erkan Van, TÜFAD Malatya Şube Başkanı Cemali Dedeoğlu, tertip komitesi üyeleri, bazı kulüplerin yönetici ve antrenörleri katıldı.

A ve B gruplarında 8'er takımla oynanacak olan 1. Amatör Büyükler Futbol Ligi'nin grupları şöyle belirlendi:

A GRUBU: Doğanşehir Belediye, Kale Gençlerbirliği, Malatya Konakspor, 1966 Malatya Gençlikspor, Akçadağspor, Orduzuspor, Arapkirğücü ve Yazıhan Belediyespor, 

B GRUBU: Malataya Beydağıspor, Hekimhan Belediyespor, Kaldırımgücü, Çatyol Belediyespor, Ataköyspor, Yeşil Sürgü Gençlik, Darandespor ve Battalgazi Belediyespor

Lig statüsüne göre, gruplarında ilk 2 sırayı alan takımlar, aralarında tek devreli play-off maçları oynayacaklar ve şampiyon belirlenecek. Gruplarını son sırada bitiren takımlar ise 2. Amatöre düşecek.

 

Kubbedagi.com'da yayınlanan haberler kendi haber merkezi veya haber paylaşımı yaptığı müstakil diğer haber sitelerinin haberleridir. Bu nedenle Pütürge-Doğanyol Eğitim Vakfı kaynaklı haberlerin dışında diğer haberlerin alınıp başka sitelerde yayınlanmasına kesinlikle izin yoktur.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Çok okunanlar