Malatyalı Usta Sanatçı Kenan Işık Ankara'da Toprağa Verildi

Malatyalı Usta Sanatçı Kenan Işık Ankara'da Toprağa Verildi
A- A+

Malatyalı usta sanatçı Kenan Işık, Ankara'da son yolculuğuna uğurlandı.

İstanbul'da 21 Mart 2014’te geçirdiği beyin kanaması sonrası 10 yıl komada kalmasının ardından 30 temmuz 2024 Salı günü hayatını kaybeden Malatyalı usta sanatçı Kenan Işık, Ankara’da Ahmet Hamdi Akseki Camii’nde kılınan cenaze töreni ile son yolculuğuna uğurlandı.

Cenaze namazına Kenan Işık’ın eşi Beril Işık, çocukları Ahmet ve Mehmet Işık, kardeşi Mehmet Cengiz Işık, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Ankara Valisi Vasip Şahin, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, MHP Malatya Milletvekili Mehmet Fendoğlu, CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, Devlet Tiyatroları Genel Müdürü ve Sanat Yönetmeni Tamer Karadağlı, AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, eski TBMM Başkanı Bülent Arınç, DSP Genel Başkanı Önder Aksakal, Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Gökhan Yazgı ve eski Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay'ın yanı sıra kalabalık bir topluluk katıldı. 

Cenaze namazını Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş kıldırdı. 

Kenan Işık’ın cenazesi Karşıyaka Mezarlığı’na toprağa verildi.

Kubbedagi.com'da yayınlanan haberler kendi haber merkezi veya haber paylaşımı yaptığı müstakil diğer haber sitelerinin haberleridir. Bu nedenle Pütürge-Doğanyol Eğitim Vakfı kaynaklı haberlerin dışında diğer haberlerin alınıp başka sitelerde yayınlanmasına kesinlikle izin yoktur.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Çok okunanlar