3 Kişinin Öldürüldüğü Cinayette Polis Memuru Tutuklandı

3 Kişinin Öldürüldüğü Cinayette Polis Memuru Tutuklandı
A- A+

Babasına ait işyerlerinin kira meselesi ile tekel dükkanı açması için kendisine izin verilmemesi nedeniyle annesini, dayısını, ve dayısını oğlunu öldüren polis memuru Murat B. Tutuklanarak cezaevine gönderildi. 

Olay, 30 Temmuz 2024 Salı günü saat 12.10’da Yavuz Selim Mahallesi Karagöz Caddesi üzerinde saat 12.10 sularında meydana gelmişti. 

Polis memuru olan şüpheli Murat B.’nin silahlı saldırısı sonucunda  akrabaları  Şerif Çay (60) ve  Abdullah Çay’ın  (35) ile annesi Gülhan Baytok’da  (61) ölürken, yengesi 

Remziye Çay ve Kadriye Çay adlı iki yaralının ise tedavisi sürüyor.

Polis memurunun, Yavuz Selim Caddesi Karagöz Caddesi üzerinde depremden sonra babasına ait arsaya akrabaları tarafından  prafibrik olarak yapılan  işyerinin kira meselesi ve kendisi tarafından  tekel bayisi açmasına izin verilmemesi nedeniyle çıkan husumetten dolayı  silahlı saldırıda bulunduğu öğrenildi. 

Polis memurunun, daha öncede dükkanları yapan akrabaları ile tartışma yaşadığı ve akrabalarının, “Burayı masraf yaptık, masrafımızı ver, işyerlerini boşaltalım” dedikleri, polis memurunun ise sürekli kiranın arttırılması veya boşaltılmasını istediği, tarafların bundan dolayı aralarında husumet çıktığı öğrenildi.

Kubbedagi.com'da yayınlanan haberler kendi haber merkezi veya haber paylaşımı yaptığı müstakil diğer haber sitelerinin haberleridir. Bu nedenle Pütürge-Doğanyol Eğitim Vakfı kaynaklı haberlerin dışında diğer haberlerin alınıp başka sitelerde yayınlanmasına kesinlikle izin yoktur.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Çok okunanlar