Malatya'da 4.0 büyüklüğünde deprem

Malatya'da 4.0 büyüklüğünde deprem
A- A+

Malata'da saat 07.10 sularında il merkezinde şiddetli hissedilen bir deprem meydana geldi. Kandilil Rasathanesi, depremin büyüklüğünü 4.0 olarak duyurdu.

Dperemin şiddetli hissedilmes inedeniyle Emniyet haber merkezi, tüm ekipleri bulundukları alanlarda olumsuz bir durum olup olmadığı konusunda uyarıda bulundu.

Kandilli Rasathanesinden verilen bilgiye göre; saat 07.10'da merkez üssü Malatya'nın Yeşilyurt ilçesi merkez  Bostanbaşı Mahallesinde 4.0 büyükülğünde bir deprem kaydedildi. Kandilli Rasathanesine göre deprem yerin 3.9 kilometre derinilğinde oluştu. 

AFAD Deprem Dairesi ise, yerin 3.9 kilometre derinliğinde meydana gelen depremin büyüklüğünü 3.9 olarak açıklayıp, merkez üssünü Yeşilyurt ilçesi olarak duyurdu. 

Son duruma duruma göre, şiddetli hissedilen deprem nedeniyle her hanğgi bir olumsuzluk yaşanmadı.

Kubbedagi.com'da yayınlanan haberler kendi haber merkezi veya haber paylaşımı yaptığı müstakil diğer haber sitelerinin haberleridir. Bu nedenle Pütürge-Doğanyol Eğitim Vakfı kaynaklı haberlerin dışında diğer haberlerin alınıp başka sitelerde yayınlanmasına kesinlikle izin yoktur.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Çok okunanlar