Milli Futbolcu Memleketini Unutmadı

Milli Futbolcu Memleketini Unutmadı
A- A+

Malatyalı A Mili Futbol Takımı oyuncusu Salih Özcan’ın Malatya’da deprem yatırımlarının sarılması adına bazı tesis ve bina yapımlarına destek vereceği bildirildi. 

AK Parti Malatya Milletvekili Abdurrahman Babacan yaptığı açıklamada, “A Milli Futbol Takımımız ve Borussia Dortmund'un kıymetli futbolcusu Salih Özcan, Malatya Doğanşehirli hemşehrimiz. Kendisi ve babası Malatya'da bir tesis yapmak için bana ulaştı. Doğanşehir'de bir kültür-taziye evi, çocuklar için oyun alanı ve futbol sahası yapmak istiyorlar. Yer tahsisi ve bürokratik süreçlerin kolaylaştırılması için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile süreci hızlandırıp en kısa zamanda işe başlamak istiyoruz. Sezon müsabaka takvimi müsait olduğunda da Salih Özcan kardeşimiz ve ailesiyle Malatya'da temel atma töreninde bir araya geleceğiz inşallah... Salih Özcan kardeşime, şehri ve ülkesi için bu güzel hassasiyeti dolayısıyla hassaten teşekkürlerimle...” ifadelerini kaydetti.

Kubbedagi.com'da yayınlanan haberler kendi haber merkezi veya haber paylaşımı yaptığı müstakil diğer haber sitelerinin haberleridir. Bu nedenle Pütürge-Doğanyol Eğitim Vakfı kaynaklı haberlerin dışında diğer haberlerin alınıp başka sitelerde yayınlanmasına kesinlikle izin yoktur.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Çok okunanlar