Malatya'daki Cinayette Ölü Sayısı Arttı

Malatya'daki Cinayette Ölü Sayısı Arttı
A- A+

Malatya’da polis memurunun silahlı saldırısı sonucunda ölenlerin sayısı 3’e yükselirken, 2 kişinin halen tedavisi sürüyor.

 

Olay, saat 12.10’da Yavuz Selim Mahallesi Karagöz Caddesi üzerinde saat 12.10 sularında meydana gelmişti. 

 

Polis memuru olan şüpheli Murat B.’nin silahlı saldırısı sonucunda hastanede ölen baba ve baba oğul olan  Şerif Çay (60) ve Abdullah Çay’ın  (35)  hastanede ölmesinin ardından, polis memurunun annesi olan Gülhan Baytok’da 61) hastanede hayatını kaybetti.

 

Hastanede halen Remziye Çay ve K.Ç. adlı iki yaralı daha bulunuyor. Bu yaralılarında hayati tehlikesinin bulunduğu belirtiliyor.

 

Olayı gerçekleştiren polis memuru Murat B.’nin babasına ait olan dükkanda aile içi anlaşmazlık ve tarafların arasında daha önceden olan husumetten dolayı çıkan tartışmanın büyümesi sonucunda silahlı saldırıyı gerçekleştirdiği belirtiliyor. 

 

Malatya İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan yazılı açıklama şu şekilde: “30.07.2024 günü saat. 12.10 sıralarında Beydağı Mahallesi Karagöz Caddesi üzerinde meydana gelen ‘Ateşli Silahla Kasten Öldürme’ olayı ile ilgili olarak;

               Olayda Şüpheli konumunda bulunan M.B. isimli şahsın babasına ait olan dükkanda aile içi anlaşmazlık ve tarafların arasında daha önceden olan husumetten dolayı çıkan tartışmanın büyümesi sonucunda Şüpheli M.B. isimli şahıs Abdullah ÇAY , Şeref ÇAY, K.Ç. , R.Ç. ve Gülhan BAYTOK isimli şahısları  ateşli silah ile yaralamıştır.

               Abdullah ÇAY(1989 doğumlu) , Şeref ÇAY(1964 doğumlu) ve Gülhan BAYTOK (1963 doğumlu) isimli şahıslar kaldırıldığı hastanelerde hayatını kaybetmiştir.

               Şüpheli M.B. isimli şahıs olayda kullandığı tabanca ile birlikte yakalanmış olup Malatya Cumhuriyet Başsavcılığından alınan talimat doğrultusunda gözaltına alınmıştır.”

Kubbedagi.com'da yayınlanan haberler kendi haber merkezi veya haber paylaşımı yaptığı müstakil diğer haber sitelerinin haberleridir. Bu nedenle Pütürge-Doğanyol Eğitim Vakfı kaynaklı haberlerin dışında diğer haberlerin alınıp başka sitelerde yayınlanmasına kesinlikle izin yoktur.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Çok okunanlar