Cinayetten aranan eski il başkanı polise teslim oldu

Cinayetten aranan eski il başkanı polise teslim oldu
A- A+

Eskimalatya’da bir kişinin öldürülmesi olayının şüphelisi olarak aranan İyi Parti eski il başkanı Hakan Yılmaz, olaydan 13 gün sonra polise teslim oldu.

Olay, 17 Temmuz 2024 günü saat 09.00’da  Eskimalatya’da Alacakapı’da bulanan bir tavuk çiftliğinde meydana gelmişti. Olayda aralarında alacak-verecek meselesi başta olmak üzere husumet bulunan İyi Parti eski il başkanı Hakan Yılmaz, tabanca ile ateş açması sonucunda 33 yaşındaki Eyüp İshakoğlu’nu öldürmüştü.

Olayın şüphelisi Hakan Yılmaz kaçarken, öldürülen Eyüp İshakoğlu Doğanyol ilçesinde toprağa verilmişti. 

Cinayetten sonra Asayiş Şubesi  ekiplerince her yerde aranan Hakan Yılmaz, olaydan 13 gün sonra cinayette kullandığı tabanca ile birlikte polise teslim oldu.

Hakan Yılmaz, 6 Şubat 2022 tarihinde İyi Parti il başkanlığına atanmış,  7 Ocak 2023 tarihinde genel kurulda il başkanı seçilmiş ve 17 Ekim 2023 tarihinde il başkanlığından istifa etmişti. 

Kubbedagi.com'da yayınlanan haberler kendi haber merkezi veya haber paylaşımı yaptığı müstakil diğer haber sitelerinin haberleridir. Bu nedenle Pütürge-Doğanyol Eğitim Vakfı kaynaklı haberlerin dışında diğer haberlerin alınıp başka sitelerde yayınlanmasına kesinlikle izin yoktur.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Çok okunanlar