Malatya'da Tünel İçinde Zincirleme Kaza

Malatya'da Tünel İçinde Zincirleme Kaza
A- A+

Tünelde facia kıl payı atlatıldı

Malatya’da karayolu üzerindeki tünelde 2’si tır olmak üzere 3 aracın karıştığı zincirleme kazada şans eseri kimsenin burnu kanamadı. Aşnı bölge tünel çıkışında ise bir otomobil ters döndü. 

Trafik kazası, Malatya-Adana Karayolu üzerindeki Erkenek Tüneli içerisinde meydana geldi. Kaza da 2 tır ile bir minibüs zincirleme kazaya karıştı. Kazada sürücüler ve yanlarında bulunanlar şans eseri burunları kanamazken, araçlarda maddi hasar oluştu. 

Kaza ihbarı üzerine bölgeye jandarma ve itfaiye ekipleri gönderildi. 

Malatya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekiplerini emniyet ve güvenlik önlemi çalışmasının ardından araçlar tünelden kontrollü bir şekilde çıkartıldı.

Bu arada. Yine Erkenek Tüneli çıkışında meydana gelen trafik kazasında ise bir otomobil takla atarak ters döndü. Şans eseri otomobilde bulunalar kazayı yara almadan atlattı. 

Kazalarla ilgili soruşturmalar sürüyor.

Kubbedagi.com'da yayınlanan haberler kendi haber merkezi veya haber paylaşımı yaptığı müstakil diğer haber sitelerinin haberleridir. Bu nedenle Pütürge-Doğanyol Eğitim Vakfı kaynaklı haberlerin dışında diğer haberlerin alınıp başka sitelerde yayınlanmasına kesinlikle izin yoktur.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Çok okunanlar