Malatya'da Halk Otobüsü Kazası: 7 Yaralı

Malatya'da Halk Otobüsü Kazası: 7 Yaralı
A- A+

Yeşiltepe Fatih Mahallesi'nde meydana gelen trafik kazasında, otobüs ile çekici çarpıştı. Kazada 7 kişi yaralandı, yaralıların hayati tehlikesi bulunmuyor.

Yeşilyurt ilçesi Merkez Yeşiltepe Fatih Mahallesi'nde saat 12.00 sıralarında A.A. yönetimindeki 44 H 0033 plakalı otobüs ile D.K.’nin kullandığı 44 AAE 320 plakalı çekici çarpıştı. 

Kaza sonucunda yaralanmalı ve maddi hasarlı trafik kazası meydana geldi.

Kaza sonucu, otobüs sürücüsü A.A. ve otobüste bulunan 6 yolcu yaralandı. Yaralıların hayati tehlikesinin bulunmadığı bildirildi. Kazanın ardından olay yerine sevk edilen ambulanslar ile yaralılar hastaneye kaldırıldı.

Kazayla ilgili soruşturmanın başlatıldığını ve kaza nedeninin araştırıldığını bildirildi. 

Olay yerinde gerekli güvenlik önlemleri alınarak, trafik normal seyrine döndü.

Kubbedagi.com'da yayınlanan haberler kendi haber merkezi veya haber paylaşımı yaptığı müstakil diğer haber sitelerinin haberleridir. Bu nedenle Pütürge-Doğanyol Eğitim Vakfı kaynaklı haberlerin dışında diğer haberlerin alınıp başka sitelerde yayınlanmasına kesinlikle izin yoktur.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Çok okunanlar