Pütürge'de Gazze Direnişi Anısına Yürüyüş Düzenlendi

Pütürge'de Gazze Direnişi Anısına Yürüyüş Düzenlendi
A- A+

Pütürge Gençlik Merkezi, Gazze Direnişi'nin 1. yıl dönümünde İsrail'in zulmüne karşı bir konferans ve yürüyüş organize etti. İlçedeki okulların katılımıyla gerçekleştirilen etkinlik büyük ilgi gördü.

Gazze Direnişi’nin 1. yıl dönümünde, Pütürge Gençlik Merkezi tarafından zalim İsrail’in katliamlarına karşı bir konferans düzenlendi. İlçedeki okulların da katılımıyla "Gazze’de Zulüme Sessiz Kalmayalım ve Gazze İçin Yürüyelim" temalı bir yürüyüş gerçekleştirildi.

Dev Bayraklar ve Pankartlar Taşındı

Yürüyüş sırasında devasa büyüklükte Türkiye ve Filistin bayrakları açıldı. İsrail’in zulmüne karşı ve Filistin’in yanında olduklarını ifade eden pankartlar taşındı. Yürüyüşe halk büyük ilgi gösterdi.

Gençlik Merkezi Müdürü'nden Açıklama

Pütürge Gençlik Merkezi Müdürü Hikmet Bucak, etkinlikle ilgili yaptığı açıklamada, “42.000 Gazze’li kardeşimizin İsrail tarafından şehit edildiği bu katliama karşı sesimizi duyurmak ve onların haklı davasında yanlarında olduğumuzu belirtmek için İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, İlçe Müftülüğü ve İlçe Emniyet Müdürlüğü’nün katkılarıyla bu konferansı ve yürüyüşü düzenledik. Malatya’nın Pütürge ilçesinden Gazze’li kardeşlerimize dualarımızla destek olabilmişsek ne mutlu bize. Bugünkü programda fedakârlık gösteren tüm personelimize çok teşekkür ederim,” dedi.

Kubbedagi.com'da yayınlanan haberler kendi haber merkezi veya haber paylaşımı yaptığı müstakil diğer haber sitelerinin haberleridir. Bu nedenle Pütürge-Doğanyol Eğitim Vakfı kaynaklı haberlerin dışında diğer haberlerin alınıp başka sitelerde yayınlanmasına kesinlikle izin yoktur.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Çok okunanlar